Μεσιτεία

Η εταιρεία μας PLOUTIS YACHTS κατέχει μία εξέχουσα θέση στον χώρο του Yachting λόγω της πληθώρας σχεδιασμών, κατασκευών, μετασκευών και επισκευών από το 1970. Παρέχει επίσης υπηρεσίες Brokerage, δρώντας ως μεσίτης για την αγορά ενός σκάφους. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες και τις προσδοκίες του κάθε πελάτη, η εταιρεία μας διατίθεται να βρει και να επιλέξει για εσάς ένα αξιόπλοο σκάφος που να σας καλύπτει πλήρως.

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν το σκάφος το οποίο εσείς θα επιλέξετε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και να το ελέγξουν για λογαριασμό σας, παραδίδοντάς σας το σχετικό survey report. Επίσης δύναται να εκτιμήσουν την αξία του, ή όποιες επισκευές απαιτούνται, ή ακόμα και κάποιες αλλαγές τις οποίες σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε κάνοντας την αγορά του.

Για την ναύλωση του σκάφους της επιλογής σας, για αξέχαστες διακοπές, με την παρέα ή την οικογένεια σας, είτε και για επαγγελματικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, δυνάμεθα να σας προσφέρουμε τα καλύτερα σκάφη με το πιο αξιόλογο και εξειδικευμένο πλήρωμα για να καλύπτουν κάθε επιθυμία σας.