Υπηρεσίες

Η εταιρεία PLOUTIS YACHTS με τα 48 χρόνια εργασίας και εμπειρίας στην κατασκευή Custom-made yachts και με το έμπειρο τεχνικό προσωπικό που διαθέτει μπορεί να προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες :

DESIGN – TANK TEST – NEW BUILD – REBUILD – REFIT – REPAIRS – INTERIOR CONSTRUCTIONS – MAINTENANCE – SHIPYARD FACILITIES – DOCK FOR REPAIRS – MARINE EQUIPMENT – MANAGEMENT AGENCY – CHARTERS – SALES.

Στο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας PLOUTIS YACHTS περιλαμβάνονται :

NAVAL ARCHITECTS – YACHT DESIGNERS – MARINE ENGINEERS – EXTERIOR STYLING DESIGNERS – INTERNAL STYLING DESIGNERS – CONSULTANTS – SURVEYORS – VALUERS – SUBCONSTRUCTORS – TECHNICAL STAFF,

Παράλληλα η εταιρεία μας συνεργάζεται και με PROFESSIONAL DESIGNERS and ENGINEERS από όλο τον κόσμο.

Όλες οι εργασίες γίνονται στα σκάφη σύμφωνα με τους κανονισμούς των νηογνωμόνων και υπό την παρακολούθηση αυτών. Τα σχέδια και οι μελέτες έχουν την έγκριση (approve)  των νηογνωμόνων πριν αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής ή μετασκευής .

H PLOUTIS YACHTS μπορεί να αναλάβει την κατασκευή του σκάφους που επιθυμείτε στην Ελλάδα, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Η κατασκευή μπορεί να γίνει βάσει σχεδίων της εταιρείας μας  ή σχέδια οποιουδήποτε άλλου ναυπηγού. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα κατασκευής του σκάφους σε οποιοδήποτε ναυπηγείο στον κόσμο.

Στο site  της εταιρείας μας, θα μπορέσετε να δείτε μερικές από τις κατασκευές μας και τα σχέδια μας. Επίσης μπορούμε να κανονίσουμε συνάντηση κατά την οποία θα έχετε την δυνατότητα να δείτε την πλήρη σειρά των σχεδίων μας. Οι τεχνικοί μας θα συζητήσουν μαζί σας προκειμένου να σας προτείνουν λύσεις για την κατασκευή ενός σκάφους που να ταιριάζει στον τύπο και τις ανάγκες σας.

Τύποι σκαφών που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε είναι οι ακόλουθοι:

MOTOR YACHTS
MOTOR BOATS
SAILING YACHTS
MOTOR SAILERS
CLIPPERS

KARAVOSKARO
WORK BOATS
DAY CRUISER BOATS
PATROL BOATS
RIB BOATS

Όλες οι μετασκευές, επισκευές γίνονται με πιστοποιημένα από τους νηογνώμονες υλικά όπως : STEEL – ALUMINUM – TRADITIONAL WOOD CONSTRUCTION – LAMINATE WOOD CONSTRUCTION AND GRP.