Εταιρεία

Η εταιρεία PLOYTIS YACHTS ιδρύθηκε το 1970 στον Πειραιά από τον ναυπηγό Αντώνη Πλούτη, και από τότε προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες οι οποίες είναι custom-made.

Στα 48 χρόνια που λειτουργεί κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα σκάφη αναψυχής και στον χώρο του YACHTING.

Η εμπειρία μας δίδαξε να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε αξιόπλοα σκάφη παντός καιρού, τα οποία αποτελούν σταθερές αξίες στον κόσμο της θάλασσας.

Με την υψηλή ποιότητα των υλικών και τις λειτουργικές τους ικανότητες, τα σκάφη μας καλύπτουν τις επιθυμίες και τις προσωπικές ανάγκες κάθε πελάτη εκπληρώνοντας τις προσδοκίες του με αποτελεσματικότητα.

Τα σκάφη που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε είναι παντός τύπου με υψηλή αισθητική τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους (Exterior Styling & Internal Styling Design). Αλλά και τα παλαιά σκάφη, μέσω της διαδικασίας rebuild ή refit, ξαναποκτούν την αίγλη τους, με την τεχνογνωσία και την προσοχή που δίνει στην κάθε λεπτομέρεια του styling η εταιρεία μας.

Το τεχνικό προσωπικό μας, πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει, είναι πάντοτε στην διάθεση σας για να βρεθεί στον χώρο σας, στο σκάφος σας ή και στην εταιρεία σας κάνοντας τις σκέψεις σας και τα όνειρά σας πραγματικότητα.